Vaccinationspriser

Få et overblik over vaccinationspriserne på de forskellige vaccinationer

Ingen gebyrer*

Studierabat 10%*

Spar 50%**

*Find ud af mere omkring studierabat, gebyrer og priser her

**Medlemmer af sygeforsikringen ‘Danmark’ kan spare 50% på rejsevaccinationer.
Find ud af mere her

Nej. Ved konsultationen gennemgår vi dine rejseplaner, dit ønske om beskyttelse, eventuelle tidligere vaccinationer, samt forhold, der kunne betyde, at du er i øget risiko (sygdomme mv.). På baggrund af dette lægger vi et personligt vaccinationsprogram til dig.

Ja. Husk dog på at nogle vacciner skal gives over flere omgange over en periode på uger eller måneder for at give en optimal beskyttelse.

Ja, i udgangspunktet har vi alle vacciner på lager. Der tages forbehold for at vacciner kan være i restordre fra producenten.

Med din tilladelse kan vi gå ind og se de vacciner der er registreret i Det Danske Vaccinationsregister på Sundhed.dk. Medbring gerne dit vaccinationskort idet vacciner giver inden 2015 ikke altid er registreret. På Sundhed.dk kan du også selv se dine vacciner samt efterregistrere ældre vacciner.

Vaccinationspriser

Prisen på vacciner er pr. injektion / dosis.

Ingen gebyrer

Derudover er der ingen gebyrer, det vil sige at du kun betaler prisen ovenfor.

Studierabat

Studerende tilbydes op til ét år efter endt uddannelse 10 % studierabat på alle vacciner ved fremvisning af gyldigt studiekort. Alle rabataftaler oplyses inden betaling.

Er du i tvivl?

Så forstår vi dig godt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at du får alle de korrekte informationer, samt en samlet vaccination pris. 

Betaling

I klinikken er vaccination prisen altid alt inklusive. Det vil sige du ikke skal betale skjulte gebyrer oveni priserne angivet ovenfor.

Du kan i klinikken betale med:
– MobilePay 📱
– Kontant 💰
– ALLE typer kort 💳

bestil din tid allerede i dag!

Skal du sikre dine vacciner inden din ferie? Så bestil en tid i en af vores afdelinger allerede i dag.