Jysk Rejsevaccination logoJysk Rejsevaccination

Rejseråd

Rejseråd

 Når du skal ud at rejse, er det altid en god idé at undersøge om der er behov for vaccinationer eller malariaforebyggelse til det pågældende rejsemål  –  gerne i god tid inden rejsen.

Hvilke vaccinationer du behøver, er afhængig af hvor du skal hen, hvor længe du skal være der og hvad du har planlagt at foretage dig på rejsemålet. Derfor tilbyder vi altid professionel individuel rådgivning inden din rejse uden ekstra omkostninger. Du får samtidig råd om andre aktuelle risikofaktorer på dit rejsemål. Vi holder os altid fagligt opdaterede for bedst muligt at sikre dit helbred på rejsen!

Skal du på en længerevarende rejse kan det desuden være aktuelt med et særligt udvalgt rejseapotek. Du får naturligvis udleveret skriftlig vejledning om malariaforebyggelse og brug af rejseapotek i forbindelse med dine vaccinationer.

Yderligere vejledning om sygdomme og vacciner kan findes på Statens Serum Instituts hjemmeside og du finder gode kort over malarierisiko på dit rejsemål på Fitfortravel.

Vil du vide mere om lokale forhold på rejsemålet samt fordele og ulemper ved forskellige rejseformer anbefales det at læse mere her www.rickshawtravels.dk