Gruppevaccination

Skal I en gruppe ud at rejse? Så kan det betale sig at blive vaccineret hos Jysk Rejsevaccination!

"Ofte er vi alt mellem 50 og 100 elever der skal afsted til f.eks. Indien. Så er det bare rigtig smart at Jysk Rejsevaccination, kommer ud på skolen og vaccinere OG de kan give eleverne nogle gode råd med på vejen. Faktisk føler vi som lærer os også mere informeret."
Knud Pallesen
Rektor, Ranum Efterskole
"Vi anbefaler altid vores elever at blive vaccineret hos Jysk Rejsevaccination. De kommer altid ud og klarer vaccina-tionen til vores alligevel obliga-toriske møder. På den måde sparer vores elever både turen til egen lægen OG penge."
Mille Espersen
Lærer, UCN
gruppe-vaccination-stemningsbillede

Oplev verden sikkert og trygt

Jysk Rejsevaccination garanterer, at I bliver klar til at opleve verdenen sikkert og trygt. Vi giver jer ikke blot de nødvendige vacciner, men også en masse gode råd til din rejse,  så du er HELT klar til at komme ud i den store verden.

Vi laver en enkel pakkeløsning til dig og din gruppe

Første konsultation går ud på at kortlægge hvilke vacciner I skal have, alt efter hvilken destination I skal til og hvor lang en periode. Derfor vil I ved den første konsultation også blive vaccineret med første vaccine i programmet. Eftersom vi ingen gebyrer har, skal I altså kun betale for vaccinerne og derfor skal I ikke betale et gebyr fra 125 kr. pr. mand og op efter, for hver vaccine I skal have.  Vi garanterer, at I får den billigste vaccinationsløsning hos os, ellers prismatcher vi gerne. 

Hvis I skal vaccineres som en gruppe, skal I min. være 10 personer for at opnå grupperabat. Er I færre end 10, vil vi stadig kunne komme ud og vaccinere, dog uden at give en rabat. Husk dog at der er  altid gives studierabat, faktisk helt op til et år efter endt studie.
Læs mere om vores priser og rabatter her 

ventevaerelse-jysk-rejsevaccination

Hvordan foregår vaccination af en hel gruppe?

Hvordan foregår vaccination af en hel gruppe?

Din rejsedestination afhænger meget af hvilke vacciner du skal have inden afrejse. De forskellige vacciner har forskellige antal doser samt forskellige tidsinterval doserne skal gives med.  Er I en samlet gruppe der bliver vaccineret på samme tidspunkt, kan observationen foregå i mens I alligevel skal deltage i det obligatoriske møde, inden jeres afrejse. Skal I have flere doser i forbindelse med jeres vaccinationsplan, vil der blive lagt en plan for næste konsultation. Det kan enten foregå på samme måde, at hele gruppen bliver vaccineret på samme tid, eller at hver enkelt får en konsultation på klinikken i centrum af Aalborg, Herning eller Viborg.

Bestil jeres gruppevaccination

Husk at sikre jeres vacciner inden ferien! Kontakt os allerede i dag, så finder vi den bedste løsning.